#

Hoe herken je een replica-horloge van een betaalbaar fijn horloge

Hoe herken je een replica-horloge van een betaalbaar fijn horloge

Een replica is een illegale kopie van een origineel horloge. Luxehorloges van topklasse, zoals Rolex, Patek Philippe en Richard Mille, zijn in het verleden allemaal nagemaakt. Met de moderne technologische vooruitgang kunnen echter ook relatief goedkope en namaak-kwartshorloges online en op straat worden verkocht. Dit komt omdat er nu meer mensen zijn die bereid zijn geld uit te geven voor een horloge dat lang meegaat dan voor een horloge dat niet meegaat. Om onderscheid te kunnen maken tussen een echt horloge en een namaakhorloge, moet u een aantal dingen weten over de bewegingen, wijzerplaten, wijzerplaten en wijzers van het horloge.

Om het voor u gemakkelijker te maken om te bepalen of het horloge dat u bekijkt inderdaad een replica is of niet, zijn hier enkele tips die u kunt gebruiken: Het eerste waar u op moet letten is een uurwerk van zeer slechte kwaliteit. Replica horloges die niet beschikken over een goede kwaliteit beweging zijn meestal gemaakt van materialen die niet van hoge kwaliteit zijn. Als zodanig, zal het een slechte kwaliteit beweging die gemakkelijk kan breken onder het gebruik. Horloges met een uurwerk van hoge kwaliteit zijn weliswaar duurder, maar dat is het waard omdat ze vaak langer meegaan.

Ten tweede, als u naar de wijzerplaat kijkt, moet u zien of het een goede imitatie is van het merk dat het vertegenwoordigt. Fijne imitatiehorloges die niet goed zijn gemaakt en van inferieure materialen zijn gemaakt, zijn goedkoper dan authentieke luxehorloges. U kunt zien of de wijzerplaat van het horloge van plastic is door op de achterkant van het horloge te kijken of er een logo op staat. Plastic horloges hebben kleine logos die niet goed zichtbaar zijn door alle plastic onderdelen die zich achter de wijzerplaat van het horloge verbergen. Ten slotte kunt u zien of de wijzers inderdaad een goede imitatie zijn van het merk dat op de wijzerplaat staat. Als de wijzers van plastic zijn en niet erg duidelijk met het blote oog te zien zijn, dan is het horloge waarschijnlijk een replica en geen fijne imitatie.