#

Tweewegradios voor uw winkel

Tweewegradios voor uw winkel

Wist u dat er een mobiele radio aan uw winkel kan worden toegevoegd? Radiogestuurd speelgoed zoals radiografisch bestuurbare autos, helikopters en vliegtuigen kunnen baat hebben bij extra apparatuur die aan hun ether wordt toegevoegd. De meeste winkels hebben al een paar apparaten, zoals printers, faxen en computers. U zou hen de optie kunnen bieden om nog een apparaat toe te voegen, zoals een radio. Zo hebben uw klanten meer keuze en profiteert u als winkeleigenaar van meer verkoop.

shop

Om te beginnen moet u altijd het beveiligingspersoneel ervan op de hoogte stellen dat er een mobiele radio ter plaatse zal zijn. Het is meestal illegaal om een portofoon op een winkelterrein op te stellen, zodat het beveiligingspersoneel deze tijdens de dienst niet kan gebruiken. Als een bewaker een portofoon zou gebruiken terwijl hij op de klokkentoren werkt, zou dat bovendien storing kunnen veroorzaken in zijn radiosysteem en in dat van ander bewakingspersoneel in de buurt. Ook zou het beveiligingspersoneel bij een stroomstoring geen contact kunnen opnemen met de winkeleigenaar.

Een andere reden waarom een portofoon nuttig zou kunnen zijn voor uw winkel, is voor mobiel beveiligingspersoneel dat off-site werkt. Off-site beveiligingspersoneel kan s nachts of overdag aan het werk zijn en moet gemakkelijk toegang hebben tot een politiebureau, brandweerkazerne of ambulance. Voor hen geeft het hebben van een draagbare twee-weg radio bij de hand gemakkelijke toegang tot hulp zodra het nodig is, in plaats van te worstelen om een telefoontje naar de politie of brandweerkazerne te maken.