#

Waarom zijn ze een populaire keuze?

Waarom zijn ze een populaire keuze?

Een replica-horloge is een imitatie van een origineel designeruurwerk. De meeste luxe uurwerken uit het topsegment, zoals Rolex, Patek Phillipe en Richard Mille, zijn in het verleden nagemaakt en werden vaak op straathoeken en online verkocht. Met de moderne technologische vooruitgang worden ook veel goedkope en niet-luxe quartz horlogemerken vaak nagemaakt. Veel vervalsers gebruiken metalen en kunststoffen in plaats van de echte metalen component om een nep-uurwerk te maken.

replica

Valsemunters hebben de neiging om hun replica horloges te produceren vanuit Azië of Hongkong. De meest populaire landen voor deze ambachtslieden zijn Korea en China. In deze landen is het niet moeilijk om luxe horlogemerken te vinden die worden nagemaakt. Een van de redenen waarom deze uurwerken zo populair zijn in Azië en Hong Kong is omdat ze vrij moeilijk te produceren zijn en in massa worden geproduceerd. Een andere reden is dat in Azië en Hongkong replicas worden beschouwd als een statussymbool. Een luxe horloge dat honderden dollars kost, wordt in deze landen beschouwd als een statussymbool, en is gewild bij velen omdat het "uniek" is."

Valsemunterij is meestal op twee plaatsen te vinden. In de eerste plaats gaan mensen op zoek naar deze horloges via internet. Deze zoekopdrachten op internet leiden soms naar plaatsen waar in massa geproduceerde replicas worden gemaakt. De tweede plaats is via pandjeshuizen en antiekwinkels. Bij het zoeken naar luxe replicas op deze twee plaatsen, zult u niet het echte ding vinden, maar u kunt nog steeds in staat zijn om een interessant uitziende replica te vinden.